dimarts, 15 de setembre de 2009

INFO-MENORCA

Hola famílies.
Amb el document que us porten avui a casa els vostres fills/es heu de fer-nos saber si els inscriviu a aquesta activitat Projecte Menorca.
És urgent que ho decidim aquesta setmana, (això ja ho vam explicar a la reunió i per tant, dijous dia 17 farem el recompte) per tal de tirar endavant aquesta proposta o la del CdA de Pau Casals que és la que teniem programada d'inici per als CM i CS per a aquest curs (a més d'altres que s'aniran desenvolupant al llarg el curs).
Com ja sabeu, la de Menorca és una proposta que surt dels alumnes, la qual hem intentat fer viable, tot i la dificultat que implica. Aquesta és una gran activitat, és cert. Una oportunitat de treball fantàstica i completa que ens il·lusiona molt.
També ens condiciona una mica per la resta de curs, en el sentit que la despesa és gran i disminueix les possibilitats de fer altres sortides. N'hem de ser conscients.
I hem de triar.
El nombre d'inscrits ha de ser majoritari, justament perquè això és un projecte de treball, que desenvoluparem molt a l'aula, i no unes vacances.
Aquest és l'enllaç que us aporta la informació final.
http://lamolaolesa.wikispaces.com/PROPOSTES