És per això, que ja hem fet dues visites de treball a dues empreses d'Olesa: les CAVES TUTUSAUS i la pedrera de la CIARIES.
Al primer lloc, amb el raïm que cullen de les seves pròpies vinyes ecològiques en fan vi i cava. En Raimon, que és enòleg i ha heretat aquestes caves i terres que l'envolten de la seva família ens va explicar moltes coses sobre el vi i el cava i de com té cura de les vinyes.
Al segon, la pedrera, ens van atendre dues "químiques" i ens varen explicar que de les pedres que extreuen de la muntanya en fan derivats i compostos del carbonat càlcic.
Aquestes són dues activitats molt representatives de la nostra comarca. LA VINYA, amb els seus productes i la D.O. PENEDÈS, que té molta tradició i l'extracció de pedra, és a dir les pedreres, degut a la qualitat de la pedra calcària d'aquests indrets del massís del Garraf.
Aquestes són algunes de les coses que estem treballant en aquests moments i aviat podrem veure'n presentacions que expliquen el que hem après.
Al primer lloc, amb el raïm que cullen de les seves pròpies vinyes ecològiques en fan vi i cava. En Raimon, que és enòleg i ha heretat aquestes caves i terres que l'envolten de la seva família ens va explicar moltes coses sobre el vi i el cava i de com té cura de les vinyes.
Al segon, la pedrera, ens van atendre dues "químiques" i ens varen explicar que de les pedres que extreuen de la muntanya en fan derivats i compostos del carbonat càlcic.
Aquestes són dues activitats molt representatives de la nostra comarca. LA VINYA, amb els seus productes i la D.O. PENEDÈS, que té molta tradició i l'extracció de pedra, és a dir les pedreres, degut a la qualitat de la pedra calcària d'aquests indrets del massís del Garraf.
Aquestes són algunes de les coses que estem treballant en aquests moments i aviat podrem veure'n presentacions que expliquen el que hem après.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada