dijous, 7 de gener del 2010

REIS EN FAMÍLIA

Hola!
Aquest any he passat la diada de reis (6 de gener) en família.
Pel matí quan em vaig despertar vaig anar corrent a obrir els regals que havien deixat els Reis per mi, però també hi havia regals per les meves cosines. A les 11h vaig anar a casa de les meves cosines a donar-los els regals que vaig trobar-me. A l'hora de dinar, vaig anar a casa del meu avi Paco a dinar, també van venir uns altres oncles meus, els meus cosins, les meves tietes... Quan vam acabar de dinar vam menjar el tortell de reis i mentres em menjava el meu tros de tortell, vaig mossegar alguna cosa de porcellana, i resulta que era en Melcior! I em van possar una corona! Quan el meu avi es va menjar el seu tros de tortell per peès no s'empassa la fava! Aleshores ... li va tocar pagar el tortell!
M'ho vaig passar molt bé!

Fins demà!
Mercè Magrans
LA MOLA

3 comentaris:

Laia ha dit...

Hola!!
Al meu pare nose que fa peró sempre li toca el REI, i aqest any la faba li ba tocar a la meba iaia.
Jeje, Adeu!!
Laia Saumell
La Mola

Heidi ha dit...

a mi em ba pasar el mateix pero la faba li ba tocara la meba cosina pero pensaba que era cabell d'angel menos mal que la baig abisar per que casi se la menga jeje dew.
Heidi
La Mola

Unknown ha dit...

Laia! Al meu pare també sempre li toca el Rei. A mi no m'ha tocat mai la fava, i espero que no em toqui mai, perque si haig de pagar no tinc ni un cèntim.
Maria Aguilera
La Mola